Auktion/Aktion i Reerslev lørdag d. 20.9.2014


 
Reerslev forsamlingshus skal have et tiltrængt nyt tag, og sideløbende med at bestyrelsen har haft en positiv kontakt til kommunen mht. økonomisk støtte hertil, har den nu startet et forløb, hvor interesserede kan købe nye tagplader for 200 kr./stk. Der kvitteres med et fint Tagpladebevis og man kommer med på sponsorlisten, som bliver hængt op i forsamlingshuset. Desuden blev de lokale borgere inviteret til at donere effekter eller ydelser, som kom under hammeren i forsamlingshuset lørdag d. 20.9.2014 om eftermiddagen.
Mikael Bak Jensen var gemytlig auktionarius, som bl.a. krydrede nogle af de specielle tagpladers historie med forgangne begivenheders storhed (skrøner?) - som af den grund var mere værdifulde end andre.
Kaffe/kage-bordet stod klar, og Mikael styrede auktionen sammen med bestyrelsen i gemytlig og let lokkende stemning. Der var mange spændende ting, hvorpå der var sat en rimelig mindstepris - fx. lokal honning - værktøj - massage- og fodbehandlinger - kunst - legetøj - portrætfoto og meget andet. Der blev næsten indledt en familiefejde over en "antik" klinik-affalds-spand, som dog endte i lystig fordragelighed.
Dagens omsætning blev godt 16.000 kr., og der er p.t. sponseret ca.75 nye tagplader; så aktionen er kommet rigtig godt fra start og optimismen omkring nyt tag breder sig.

En meget fornøjelig eftermiddag - Vi glæder os og er spændte på næste seance i bestræbelserne på at få et nyt tag på Reerslev Forsamlingshus.

 Du kan støtte ved at sponsere en eller flere tagplader á 200 kr./stk.
Du får et tagpladebevis og kommer med på sponsor-tagskitsen
som bliver hængt op i forsamlingshuset.
Du skal blot indbetale på konto 5396-0249314, husk navn og mailadresse.
Tagbeviset sendes pr. mail.